Met meer dan 60 jaar ervaring in het vak, staat Van der Velde Natuursteen bekend om zijn meesterschap in het ontwerpen, maken en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Deze expertise zorgt er ook voor dat wij uw grafmonument zo goed mogelijk kunnen renoveren.

Grafmonumenten van bepaalde soorten natuursteen kunnen in de loop van de tijd verweren. De oppervlakte van het materiaal kan verkleuren, ruw/dof worden en aangetast zijn door aanslag en algen. Dit is waar ons specialisme van pas komt: het renoveren van een grafmonument is specialistisch werk dat vaardigheid en kennis vereist.

De ervaren medewerkers van Van der Velde Natuursteen zijn in staat om veel onderhouds- of reparatiewerkzaamheden direct op de begraafplaats uit te voeren. In sommige gevallen voeren we de renovatie uit in onze eigen werkplaats in Zeist, waarna het monument zorgvuldig wordt teruggeplaatst.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak en advies? Bel ons op 030-6913273 of stuur een bericht. Voor een vrijblijvende offerte vragen wij u om het grafnummer en de naam van de begraafplaats aan ons door te geven. Een foto van het monument kan ook helpen om u beter van dienst te zijn.

Als een vertrouwd adres in de regio Utrecht, kent Van der Velde Natuursteen de specifieke regels en voorwaarden die gelden op de begraafplaatsen in deze omgeving. Wij zijn actief in onder meer Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Houten, Leersum, Maarn, Odijk, Soest, Soesterberg, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en natuurlijk Zeist.

Bekijk de onderstaande foto’s van een door ons uitgevoerde renovatie om een indruk te krijgen van hoe mooi uw gerenoveerde grafmonument eruit kan komen te zien. Kies voor Van der Velde Natuursteen en vertrouw op onze ervaring voor een respectvolle en zorgvuldige restauratie van de rustplaats van uw dierbare.

Gebruik de slider om voor en na te zien