Bel ons voor informatie
030-6913273

Begraafplaatsen

Begraafplaatsen informatie Van der Velde Natuursteen

Informatie over begraafplaatsen in de regio Utrecht

Van der Velde Natuursteen is  sinds 1961 bekend met de voorschriften en regels van veel begraafplaatsen in de Regio Utrecht. Het onderstaande overzicht toont u informatie over een groot aantal begraafplaatsen in de regio waar wij ons voornamelijk op richten. Vanwege deze regionale focus kunnen wij u goed adviseren over bijvoorbeeld wat toegestaan is en wat niet op een specifieke begraafplaats.

Begraafplaatsen Overzicht A t/m D


Begraafplaatsen Overzicht H t/m S


Begraafplaatsen Overzicht W t/m Z


Tarieven begraafplaats

De tarieven kunnen verschillen per begraafplaats. Op deze pagina treft u een overzicht van aantal begraafplaatsen aan, gesorteerd per plaatsnaam in de regio waarin Van de Velde Natuursteen primair actief is.

Naast algemene informatie per begraafplaats, zijn er diverse documenten beschikbaar met uitgebreide (prijs)informatie per begraafplaats.

Naast traditionele Algemene en Familie graven, bestaan in Nederland ook een aantal natuurbegraafplaatsen waar overledenen in een natuurlijke omgeving begraven kunnen worden. Op deze begraafplaatsen wijken de regels en de tarieven af met betrekking tot bijvoorbeeld; de kist, de kleding van de overledene en de voorwaarden voor het plaatsen van een grafmonument. 

De tarieven die u op de Begraafplaats pagina’s aantreft, zijn zonder de kosten van een grafmonument en eventueel andere bijkomende kosten.

Bel op ons telefoonnummer 030-6913273 voor een persoonlijke afspraak of loop binnen in onze ruim gesorteerde showroom. U kunt ook uw vraag stellen middels het ContactFormulier