Bij Van der Velde Natuursteen, een vertrouwde naam sinds 1961, zijn we bekend met de voorschriften en regels van de begraafplaatsen in de regio Utrecht. Door onze jarenlange ervaring en regionale focus kunnen wij u uitstekend adviseren over de specifieke regelgeving op deze begraafplaatsen, waaronder wat toegestaan is en wat niet.

Informatie over begraafplaatsen in de regio Utrecht
Op onze website vindt u een overzicht van de begraafplaatsen waar Van der Velde Natuursteen voornamelijk actief is. Dit overzicht is handig gesorteerd per plaatsnaam en bevat naast algemene informatie, ook uitgebreide tariefinformatie per begraafplaats. Of u nu kiest voor een algemeen graf, familiegraf of urnengraf, Van der Velde Natuursteen staat klaar om u te adviseren.

Begraafplaatsen overzicht A t/m Z

 

Tarieven en Opties
Houd er rekening mee dat de tarieven die u op onze Begraafplaats pagina’s vindt, exclusief de kosten voor een grafmonument en eventuele andere bijkomende kosten zijn. In Nederland variëren de regels en tarieven op begraafplaatsen aanzienlijk, vooral met betrekking tot de maatvoering van een graf- en urnenmonument.

Voor persoonlijk advies en de mogelijkheden, bel ons op 030-6913273 of bezoek onze sfeervolle toonzaal. U kunt ook uw vragen stellen via ons contactformulier.