Begraafplaats Austerlitz

Adres: Oude Postweg 80, 3711 AK, Austerlitz

Bezoek de bijzondere begraafplaats in Austerlitz, gelegen midden in het bos. Deze serene en eenvoudige locatie biedt een unieke rust zodra u door het hek stapt.

De begraafplaats in Austerlitz was tot 2024 eigendom van de Protestantse Gemeente “De Hoeksteen” te Austerlitz en wordt tegenwoordig beheerd door de Stichting Begraafplaats Austerlitz. Het is toegankelijk voor alle inwoners van Austerlitz. U kunt ervoor kiezen om begraven te worden of een asbus in een keldertje in de urnentuin te plaatsen.

Ook oud-inwoners van Austerlitz en inwoners van Zeist zijn welkom op de begraafplaats, hoewel er voor hen een toeslag geldt. Deze regeling zorgt ervoor dat er voldoende ruimte blijft voor de inwoners van het dorp.

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-6913273 of een bericht sturen via het contactformulier.

Bekijk het complete overzicht van tarieven en het reglement via onderstaande links:

Bron: https://www.begraafplaats-austerlitz.nl/

Disclaimer: Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar het beheer van de begraafplaats.