St Michaelkerk De Bilt

Adres: Kerklaan 31, 3731 EE De Bilt

Het kerkhof achter de Michaëlkerk, aangelegd tijdens de bouw van de oorspronkelijke kerk, is sinds 22 mei 1894 in gebruik. Met een oppervlakte van circa 1900 m² biedt het ruimte aan 429 grafplekken.

Bij een overlijden en wanneer een uitvaart vanuit de H. Michaëlkerk gewenst is, kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat van het pastoraal centrum. Daar kunt u alle benodigde informatie krijgen over de mogelijkheden van een kerkelijke uitvaart.

In maart 2017 is begonnen met het herstel van het kerkhof, wat inmiddels is afgerond. Een bezoeker beschreef het als volgt: “Vanmorgen bezocht ik het kerkhof voor de viering. Het was prachtig met al het groen, goed onderhouden paden en bloemen die extra mooi leken in het zonlicht. De graven leken opgepoetst. Het kerkhof is echt een juweeltje om te zien, alles is overzichtelijk, met prachtige hekken waar klimop goed gedijt.”

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-6913273 of een bericht sturen via het contactformulier.

Bekijk het complete overzicht van tarieven en het reglement via onderstaande links:

Bron: https://marthamaria.nl/gemeenschappen/michaelkerk/#extra

Disclaimer: Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar het beheer van de begraafplaats.