Het Stille Hofje

Adres: tussen nr. 66 en, Ingang, Pleineslaan 68, 3734 EL Den Dolder

Inwoners van Den Dolder en leden van de protestantse Gemeente Den Dolder kunnen grafrechten verkrijgen op begraafplaats Het Stille Hofje. Ook bewoners van aangrenzende wijken zoals Bosch en Duin, Huis ter Heide (begrensd door de Rijksweg A28) en een deel van Bilthoven Noord (specifiek de Lassuslaan en zijstraten daarvan) komen in aanmerking voor een grafrecht. Zij kunnen maximaal 25% van de beschikbare grafplaatsen gebruiken, met ingang van 1 maart 2007.

Als u interesse heeft in een graf op Het Stille Hofje, kunt u dit kenbaar maken door een intentieverklaring in te vullen en naar ons op te sturen. Bewaar het origineel goed, zodat het tijdig beschikbaar is voor uw nabestaanden die uw uitvaart regelen. Indien er geen reglementaire bezwaren zijn en er op dat moment voldoende ruimte beschikbaar is, wordt uw wens uitgevoerd.

Belangrijk om te weten: Het indienen van een intentieverklaring biedt geen garantie op een grafplaats.

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-6913273 of een bericht sturen via het contactformulier.

Bekijk het complete overzicht van tarieven en het reglement via onderstaande links:

Bron: https://www.hetstillehofje.nl/

Disclaimer: Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar het beheer van de begraafplaats.