Ontdek de expertise van Van der Velde Natuursteen, met meer dan 60 jaar ervaring in het vakgebied, die u uitstekend kan adviseren bij het kiezen van een passend gedenkmonument. Bij Van der Velde Natuursteen begrijpen we dat elk gedenkteken niet alleen een herinnering is, maar ook een persoonlijk eerbetoon. Daarom bieden we naast traditioneel natuursteen, ook glas aan als een prachtig en duurzaam materiaal voor een blijvende herinnering met een persoonlijk karakter.

Bij Van der Velde Natuursteen nemen we de tijd om samen met u alle mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om samen een mooi en respectvol gedenkmonument te ontwerpen dat garant staat voor kwaliteit. We bieden verschillende voorbeelden van glasmonumenten, al dan niet gecombineerd met natuursteen, om aan uw wensen te voldoen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Laat uw telefoonnummer achter via het contactformulier op onze website, en een expert van Van der Velde Natuursteen zal contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Klik op de foto voor een vergroting van het monument.