Bel ons voor informatie
030-6913273

Grafmonument Renoveren

Meer dan 50 jaar ervaring in het renoveren van grafmonumenten

Het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Van der Velde Natuursteen in het ontwerpen, produceren en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens, staat ook garant voor het perfect renoveren van het grafmonument.

Grafmonumenten van natuursteen verweren in de loop van de tijd. De oppervlakte van het materiaal verkleurt, vervaagt en wordt aangetast door aanslag en algen.

Specialisme

Het renoveren van een grafmonument is specialistisch werk. De ervaren medewerkers van ons bedrijf kunnen veelal ter plaatse het onderhoud of reparatie van het grafmonument uitvoeren. In bepaalde gevallen wordt de renovatie in onze eigen werkplaats in Zeist uitgevoerd en zal het monument uiteraard keurig worden getransporteerd en teruggeplaatst.

Bel ons op 030-6913273 of stuur een bericht voor een vrijblijvende afspraak en advies.

Voor een vrijblijvende offerte verzoeken wij u om het grafnummer en de betreffende begraafplaats aan ons door te geven. Indien mogelijk kunt u ons een foto tonen.

De onderstaande foto’s, van een door ons uitgevoerde renovatie, laten zien hoe fraai het resultaat kan worden.

Voor Renovatie
Na Renovatie

Vertrouwd adres in de regio

Van de Velde Natuursteen richt zich met name op de regio Utrecht en is bekend met de specifieke regels en voorwaarden op begraafplaatsen in o.a. De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Odijk, Houten, Austerlitz, Soest, Soesterberg, Driebergen, Doorn, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Werkhoven, Leersum, Maarn, Amerongen en natuurlijk Zeist.