Familiebedrijf Van der Velde Natuursteen staat bekend als dé toonaangevende leverancier van grafmonumenten en urnengedenktekens in Zeist en omstreken. Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio, waarbij we grote waarde hechten aan persoonlijke aandacht, vakmanschap en de hoogste kwaliteit.

Ruime keuze aan grafmonumenten
Het kiezen van een grafmonument komt vaak tijdens een emotionele periode. Bij Van der Velde Natuursteen begrijpen we dat, daarom nemen we uitgebreid de tijd om u te helpen een weloverwogen keuze te maken uit ons brede assortiment van materialen, vormen en kleuren. Onze collectie, bestaande uit meer dan 70 grafmonumenten, dient niet alleen als inspiratiebron maar kan ook de basis vormen voor een volledig gepersonaliseerd ontwerp, vervaardigd met dezelfde hoogwaardige materialen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om onze mogelijkheden te bespreken? Laat uw contactgegevens achter via het contactformulier op onze website, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bellen om een vrijblijvende afspraak te plannen. Kies voor Van der Velde Natuursteen en ervaar de kwaliteit en zorg die wij bieden bij het creëren van een waardig laatste eerbetoon aan uw dierbaren.