your 360 images

Model: Keramiek Vrouwen

U kunt zelf de presentatie heen en weer bewegen door met de muis (of vinger) te “slepen”.

Met de toename van crematies biedt Van der Velde Natuursteen een divers assortiment aan sierurnen aan. In onze toonzaal hebben wij een speciale hoek ingericht waar u verschillende sierurnen kunt bekijken. Deze urnen zijn vervaardigd uit uiteenlopende materialen zoals glas, hout, graniet, keramiek, brons en metaal, waardoor we voor elk interieur en elke persoonlijke voorkeur iets bieden.

Het is belangrijk om te weten dat sommige sierurnen specifiek voor binnen zijn, terwijl andere ook buiten kunnen staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de as te verdelen over meerdere kleine urnen, wat een oplossing kan zijn voor families waarbij meerdere nabestaanden de as thuis willen bewaren.

Bij Van der Velde Natuursteen kunt u ook terecht voor assieraden en dierenurnen, waarmee u op een subtiele manier de herinnering aan uw geliefde dichtbij kunt houden. Bezoek onze toonzaal om het volledige aanbod te bekijken en laat ons u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Kies voor Van der Velde Natuursteen en vind een mooie asbestemming voor uw dierbare en tevens een respectvolle herinnering in de vorm van een sierurn of assieraad.

Sierurnen inspiratie