Bij Van der Velde Natuursteen bieden we een milieuvriendelijke keuze voor het begraven van de as van een dierbare of huisdier: Bio Urnen. Deze urnen zijn ontworpen om de as op een natuurlijke wijze terug te geven aan de natuur en volledig op te lossen zonder schadelijke resten achter te laten.

Onze Bio Urnen zijn volledig vrij van schroeven, aluminium deksels en vervuilende verf, waardoor ze ideaal zijn voor natuurbegraafplaatsen en particuliere tuinen. Het gebruik van Bio Urnen wordt op steeds meer begraafplaatsen een verplichte norm voor wie de as wil begraven, vanwege hun milieuvriendelijke eigenschappen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, zijn alle Bio Urnen gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Na het begraven van de urn in de aarde, zal deze na verloop van tijd op natuurlijke wijze geïntegreerd worden in de bodem. Dit biedt een respectvolle manier om de as van uw dierbare terug te geven aan de aarde.

Kies voor een duurzame rustplaats met de Bio Urnen van Van der Velde Natuursteen en eer uw geliefde op een manier die ook zorg draagt voor onze planeet. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod aan Bio Urnen.